11 секретів схуднення від французьких дієтологів
11 нескладних порад від французьких дієтологів допоможуть вам встановити контроль за зайвими калоріями. Отже, що ж таке французька дієта.
1 - не пропускати прийоми їжі
Кожен пропущений прийом їжі - це стрес для організму. Організм, не отримавши в належний час поживні речовини, сигналізує мозку і викликає підвищене почуття голоду.
2 - не перекушувати між прийомами їжі
Найнебезпечніший ворог тих, хто «не худне навіть на воді". Обмежуючи себе в основні прийоми їжі, ви ментально шкодуєте себе і балуєте "невеликим" печивом, цукеркою і т.п. Такі перекушування можуть зашкалювати за кількістю калорій в порівнянні з основними прийомами їжі, оскільки містять велику кількість жирів.
3 - не менше 3-х прийомів їжі в день
Це важливо для регулярної роботи травної системи.
4 - дотримуйтесь сумарний калораж на тиждень
Якщо в якийсь із днів тижня ви дозволили трохи більше необхідного, то в наступні дні необхідно зменшити калораж їжі.
5 - збалансуйте своє харчування
Перегляньте свій раціон і обмежте кількість тваринних жирів, особливо у вечірні прийоми їжі.
6 - не їсти занадто пісні продукти
Продукти серії "Light" не дадуть довгострокових результатів. Досить контролювати споживання тваринних жирів, готувати без жиру, замінивши їх по можливості рослинними оліями.
7 - контролювати споживання цукру
Пам'ятайте - джерелом енергії є складні вуглеводи: каші, бобові, страви з цільного зерна, обмежте споживання цукерок, шоколаду, випічки.
8 - контроль споживання білків
Джерела білків: м'ясо, риба, нежирні молочні продукти. Прийом їжі не повинен складатися тільки з білка.
9 - пити необхідно більше води
Добова потреба не менше 2 літрів, необхідно різко обмежити прийом алкоголю.
10 - їсти потрібно повільно і в тиші
Стресові ситуації підвищують апетит, тому тиша і спокій будуть сприяти швидкому насиченню їжею.
11- збільшити витрату калорій, підвищивши фізичне навантаження
Прекрасним підмогою будуть регулярні, нехай навіть невеликі фізичні навантаження по 20-30 хвилин в день.
Для корекції локальних жирових відкладень використовується Ультразвукова кавітація і Гідроліпоклазія.